Leonardo DiCaprio en Kate Winslet eindelijk een koppel?

Leonardo DiCaprio en Kate Winslet eindelijk een koppel?

Leonardo DiCaprio (42) en Kate Winslet (41) zijn ongetwijfeld het meest legendarische filmkoppel van de afgelopen 20 jaar. Fans van beide acteurs hopen dan ook al lange tijd dat Kate en Leonardo ook naast de Titanic-filmset voor elkaar zullen kiezen. Beide acteurs brengen samen hun vakantie door in Saint-Tropez en foto's doen vermoeden dat de fans eindelijk hun zin zullen krijgen.

Op vakantie aan de Côte d'Azur wijken Leonardo DiCaprio en Kate Winslet geen minuut van elkaars zijde. Twintig jaar geleden tijdens de opnames van Titanic was het al overduidelijk dat het klikte tussen hen; onderstaande foto's bewijzen dat dit nog steeds het geval is. Volgens insiders houdt Leonardo al twintig jaar van Kate en is dit de reden van zijn gescharrel met talloze fotomodellen. Hij zou sinds de opnames van Titanic nooit meer een vrouw zoals Kate tegengekomen zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Leonardo DiCaprio en Kate Winslet eindelijk een koppel Leonardo DiCaprio en Kate Winslet eindelijk een koppel Leonardo DiCaprio en Kate Winslet eindelijk een koppel
17 augustus 2017 | Bron
Deel dit artikel
Overig nieuws
meer nieuws »
Wordt verwacht
Land selecteren
Toon releasedata voor:
Nederland België
Zoekresultaat